Odbor za kulturu

Zadužen za organizaciju brucošijade i drugih manifestacija, izrada i distribuciju MEFOS materijala (npr. MEFOS dukse, majice…) te organizacija još brojnih drugih projekata kao što su „Na kavi sa Studentskim zborom“, „Kviz medicinara“ i ostalo. Ukoliko imate ideju za projekt koji bi se uklopio u rad našega odbora, koji bi spojio ciljeve našega fakulteta i zabavu ili bilo kakvu ideju za nekonvencionalna druženja medicinira molim Vas da se javite predsjednici koja će Vaš prijedlog rado prihvatiti i pokušati provesti!

Članovi odbora su Sandra Lea Lucić (predsjednica), Luka Kolar, Ana Petrović, Barbara Pejčić, Filip Čavar i Sara Matoša.

Ako se želite uključiti u rad ovog odbora javite se Sandri Lei Lucić.

Odbor za multimediju i javna glasila

Odbor za praćenje i dokumentiranje novosti vezanih za MEFOS u obliku fotografija, članaka i postova na društvenim mrežama. Održavanje stranice SZ MEFOS i facebook stranice studentskog zbora. Članovi odbora su: Marta Bolješić (predsjednica), Ilija Ćosić (potpredsjednik), Marina Duka, Magdalena Pastović i Viktorija Marošević.

Ako se želite uključiti u rad ovog odbora javite se Marti Bolješić.

Odbor za suradnju

Odbor se bavi problematikom udruga pri fakultetu te poticanjem međusobne suradnje između istih.

Bavi se suradnjom Medicinskih fakulteta Zagreb, Rijeka, Split i našeg fakulteta, suradnjom među fakulteta unutar sveučilišta te suradnjom udruga našeg fakulteta (CroMSIC, EMSA, CMLDSA, SenzOS i Sport MEFOS).

Čine ga slijedeći članovi: Franka Kunovac (predsjednica odbora), Tamara Janošević (predsjednica udruge CroMSIC), Zorislava Živković (predsjednica udruge CMLDSA), Marin Šutalo (predsjednik udruge Sport MEFOS), Ana Bardak (predsjednica sekcije SenzOs), Davor Klepo (predsjednik Studentskog zbora Medicinskog fakulteta Osijek), Petra Medač i Ivona Spudić.

Ako se želite uključiti u rad ovog odbora javite se Franki Kunovac.

Odbor za studentski standard

Dogovara razne popuste za studente MefOs-a(poput jeftinijh knjiga, zaštitne odjeće, itd.) te se trudi doprinijeti kvaliteti studentskog života (realizacija studentske sobe i welcome pakete za brucoše).

Članovi su: Leon Jeđud(predsjednik), Ivan Toni Vujić, Kristian Nenadić, Slaven Stanojlović, Ines Krstanović i Luka Rašković.

Ako se želite uključiti u rad ovog odbora javite se Leonu Jeđudu.

Odbor za nastavu i studente

Članovi Odbora za nastavu i studente se zalažu za provođenje Pravilnika o studijima i studiranju te drugim aktima Sveučilišta bitnim za kvalitetu studiranja. U sklopu Odbora djeluje studentski pravobranitelj kojemu se studenti u povjerenju mogu obratiti preko predstavnika godine ili individualno ako smatraju da su dovedeni u nepovoljan položaj.

Predlaže rješenja studentskih problema te educira studente o njihovim pravima i obvezama.

Članovi: Filip Kralik (pravobranitelj), Marina Čović (predsjednica), Karlo Habjanović (potpredsjednik), Matija Fenrich, Marija Anđić i Josipa Legac.

Ako se želite uključiti u rad ovog odbora javite se Marini Čović.